UNIKT SENGETØY I 100% BAMBUS FRA BADABOOM



Å sove i sengetøy i 100% bambus, verdens mykeste stoff, er pur hverdagsluksus.


BAMBUS SENGETØY REN HOTELLFØLELSE



Det er vanskelig å beskrive følelsen med ord. Magisk mykt og nesten kjærlig føyer sengetøyet seg om kroppen. Det omslutter deg uten å gi deg en klamhetsfølelse. Tidligere sa vi at det ga en hotellfølelse men det har vi sluttet med. Nå er det sånn at etter noen netter på hotell er det godt å komme hjem til sin egen seng og bambus sengesettet.


luksuriøst sengetøy i bambus fra badaboom


EKSKLUSIV LUKSUS BAMBUS SENGETØY



Sengetøyet av 100 % bambus fra badaboom er det mykeste som finnes på markedet. Det er satengvevd så det føles og er glatt men uten å kjennes kaldt ut, det føyer seg deilig og mykt om deg.  Det tilpasser deg temperaturen din, så det holder deg varm hvis det er kaldt på rommet og virker avkjølende hvis det er varmt. Den antibakterielle effekten som bambus innehar gjør at tøyet lukter mindre og holder seg friskere lengre. Det, samt at det er så mykt gjør at bambus sengetøyet passer godt for små og store med sensitiv hud. 


Eksklusivt bambus sengetøy fra badaboom


SKANDINAVISK RENT OG TIDLØST DESIGN 

Rent og delikat. Ikke prikker, striper, reinsdyr eller rosemalt. Kun bambus i rene nordiske farger som passer på de fleste soverom. Putevarene har en delikat pyntekant med åpning i siden. Dynetrekket har åpning i bunn og lukkes med elegante knytebånd. 

Innpakningen til badaboom er miljøvennlig og prisvinnende med Gull i Visuelt Grafill

VINNER AV GRAFILL VISUELT PRISEN FOR BESTE EMBALLASJE DESIGN


Bambus sengetøyet er pakket inn i lekre poser av bambus, akkurat det samme stoffet som sengetøyet. I ett sett i en pose finner du dynetrekk og putevar. Dette er kjempeflotte julegaver og blitt gitt til mange brudepar.  Det å sove i bambus er pur hverdagslykke, blir ikke bedre enn det ;)

Å sove i bambus sengetøy er enda bedre enn hotellfølelsen og må bare oppleves

Av og til er det sånn at : Natten kan simpelthen ikke komme fort nok
Besøk oss gjerne på www.badaboom.no 

Eller følg oss på sosiale medier
Badaboom på Facebook
Badaboom på Instagram
Badaboom på Twitter

Kommentarer