STILLONGS OG GENSER- PERFEKT FOR FOTBALL HELE ÅRET


badaboom bambus superundertøy for fotball 


FOTBALLSESONG HELER ÅRET

Uansett vær og vind finner du alltid noen ivrige spillere på banen.  De øver på skyting, dribler og løper med ball. Fotball er gøy for alle aldre og alle ferdighetsnivåer. Ikke minst er det gøy å se på! . Kanskje det som gjør fotball til den største sporten i Norge?

Fotball er gøy uansett vær og vind


PÅ BANEN I 3 GRADER OG REGN - KUN ISHORTS OG T-SKJORTE

Noen fotballforeldre som kjenner igjen det? Den evige kampen om å få klær på før trening eller kamp? Det går på alt fra at det er pinlig og ingen andre har på seg annet enn shorts og t-skjorte til at de påstår de ikke fryser eller ekstra klær er i veien og klør. I beste fall er det fotballbuksen fra Umbro som skal på men ingenting under. Her er image alt.

Sophie i full konsentrasjon på vei mot mål

BADABOOM SUPERUNDERTØY PÅ FOTBALLBANEN

Hvor mange ganger har du fått en hjem en som er blå av kulde og kliss våt. Men like sta på neste trening og kamp. Tips til deg: Prøv badaboomen. Et sett med langermet trøye og stilongs i bambus. Det er stretchy og mykt med minimalt av sømmer, ingen trykk og ingen kontrastsømmer. Helt kløfritt og utrolig behagelig å ha på. Selv når det er vått og kalt ute. Det er perfekt under både tskjorte og shorts. Under Umbro buksen eller annen treningsbukse og treningsjakke de ønsker å ha på. Beste av alt er at det er helt sort. Ingenting annet enn helt sort. Det ser ikke ut som et superundertøy men en tights og en genser som er helt nøytral og passer til både jenter og gutter, små helter og store helter. Dette blir snart barnas favoritt!

badaboom bambus superundertøy for ungdommen


FUTSAL OG FOTBALL INNENDØRS 

Mange vintre kan være tøffe og banen er full av is og snø. Da er det dessverre helt umulig å spille skikkelg fotball, og da er det kjekt å kunne ta turen inn i en hall og glede seg over fotball og futsal innendørs. Ta med deg badaboom når du skal i hallen. Badaboomen passer like godt inne i en hall som ute på gressbanen.

The winner takes it all! I badaboomen


HELÅRS FOTBALLKLÆR FOR ALLE ANLEDNINGER

Om sommeren er det svalende og behagelig mot sol og regn. Settet er beregnet for helårs bruk,  det er slitesterkt og holder passformen i vask etter vask.

Når du har vokst ut av badaboomen er den klar for å gis videre til neste fotball entusiast. Eller kanskje en som liker å sykle, eller spille håndball, eller gå tur i skogen? Badaboomen passer til alle anledninger hele året rundt.

Skaff meg en badaboom da! Du trenger ikke tenke lenge for jeg vil ha en


Har du lyst på et kult sett i helt sort utgave fra badaboom?
Du gjør ingen feil ved å skaffe et slikt. Vi vet at det vil bli tatt godt imot.

Du finner det her
https://www.badaboom.no/produkt/barn/superbarn-superundertoy



www.badaboom.no bambus magisk myk hverdagslykke.

Følg oss gjerne på sosiale medier og få mer informasjon om fremtidens tekstil fra bambus.
Badaboom på Facebook
Badaboom på Instagram
Badaboom på Twitter

badaboom bambus totalt ekte hverdagslykke for store og små helter

Kommentarer