TA VARE PÅ DET DU HAR


«Det er ikke noe vits å reparere, kjøp heller nytt». Hvor mange ganger har du hørt dette? Nordmenn bruker og kaster stadig mer. 
Det kan være gøy å shoppe, men det å ta vare på tingene våre, kan gi en dypere glede. Ikke bare sparer vi penger, vi bidrar også til mindre klimautslipp, søppel, og forurensning.


Som balsam for sjelen å kunne nyte en ren og vakker natur


Naturvernforbundet jobber for å å ta vare på det vi har. Blant annet har de laget en egen side med tips og triks til hvordan du kan fikse tingene dine selv. Ta vare på det du har - så slipper naturen og ta vare på det for deg. Under finner du noen få eksempler fra siden som er full av ideer. 
Vil du bli inspirert? https://tavarepadetduhar.no/ 

Fjern riper i treverk

Hvordan fjerne riper i treverk?


Hvordan fikse hull i dunjakken?

Vil du bli inspirert? https://tavarepadetduhar.no/ 

KJØP MINDRE KLÆR

Èn t-skjorte med mange muligheter. Til jobb, fritid, trening, sove, tur, hverdag, fest. Til skjørt eller bukse, til dressjakke eller cardigan, under kjole eller bunad. 


Tenk deg om når du kjøper et klesplagg. Hva er det laget av? Er det bærekraftig? Er det bra kvalitet? Kan jeg bruke det til flere antrekk? Kan jeg bruke det til flere anledninger? Trenger jeg det virkelig?

Badaboom ønsker å bidra til en sunnere og bedre tekstilindustri. Klærne er laget av bærekraftig bambus. Egenskapene er magiske og designet er skapt for å benyttes i mange ulike anledninger. Ett klesplagg har mange bruksområder uten at det synes og du går på bekostning av å være kledd for anledningen.  


Kom innom vår butikk for å se våre fine bærekraftige bambus plagg for hele familien på www.badaboom.no 

Følg oss gjerne på sosiale medier
Badaboom bambus på Facebook
Badaboom bambus på Instagram
Badaboom bambus på Twitter

badaboom bambus: ekte bærekraftig hverdagsluksus

Kommentarer